Dana Elena CONSTANTINESCU

Manager Centrul Educational MontessoriLand

Email: office@montessoriland.ro
Telefon: 0765.245.090

honors & awards
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
skills
Pediatric Therapy
0%
Children's Well-being
0%
Family Support
0%

Transparența și participarea activă cu efecte vizibile în educația copilului noastru ne-au confirmat că am ales grădinița dorită. Când educatoarea ne-a spus că pentru ea primează dezvoltarea emoțională a copiilor,  a consolidat alegerea noastră. Toate acestea sunt susținute de dorința mare de a merge zi de zi la grădiniță chiar și în zilele în care lupte intense se produc în sufletul ei. Mulțumim Montessori Land pentru că vă implicați frumos în dezvoltarea copilului nostru.

mama Ana M.
mama Ana M.

Am descoperit CEML întâmplător, într-o plimbare de vară pe straduțe, cu fetițele mele. Am zis că merită să explorăm, dată fiind distanța foarte apropiată de casă. Mediul fizic și educațional al centrului ne-a cucerit. Calm, echilibru, firesc, bucurie, râsete de copii, comunicare, implicare, grijă pentru copil în ansamblul personalității sale. S-a potrivit perfect cu modul de a fi al Anei și cu așteptările noastre. Și acum, după un an de gradiniță, suntem la fel de mulțumiți. Pas cu pas, descoperim, alături de Ana, valențele educaționale nebănuite ale metodei Montessori și apreciem efortul CEML de a susține progresul și ritmul de dezvoltare al fiecărui copil.

mama Ana H.
mama Ana H.

Simt asa o liniste interioara si o bucurie greu de descris; mergem spre gradi si o aud cantand si razand, apoi, cand intram in vestiar ea foarte vesela merge responsabila la Horatiu la control, schimbam hainutele, cate o imbratisare stransa si apoi urca sus la clasa. Ii place! Pentru mine este foarte important faptul ca este un copil care are incredere in el, care daca nu e respectat, isi cere acest drept si respecta la randul lui, care spune ceea ce simte, care iubeste si simte ca e iubit!! Va multumesc!

Mama Eva A.
mama Eva A.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *