welcome there

We pride ourselves in being an exceptional clinic where your kids come first

Our practice works hard to meet the needs of children from infancy through college.  Compassionate, knowledgeable and supportive staff is the cornerstone of quality care.

More about us
open hours
  • Mn – Fr: 8 am – 11 pm
  • St: 8 am – 8 pm
  • Sn: 8 am – 6 pm
our staff
More photos

Transparența și participarea activă cu efecte vizibile în educația copilului noastru ne-au confirmat că am ales grădinița dorită. Când educatoarea ne-a spus că pentru ea primează dezvoltarea emoțională a copiilor,  a consolidat alegerea noastră. Toate acestea sunt susținute de dorința mare de a merge zi de zi la grădiniță chiar și în zilele în care lupte intense se produc în sufletul ei. Mulțumim Montessori Land pentru că vă implicați frumos în dezvoltarea copilului nostru.

mama Ana M.
mama Ana M.

Am descoperit CEML întâmplător, într-o plimbare de vară pe straduțe, cu fetițele mele. Am zis că merită să explorăm, dată fiind distanța foarte apropiată de casă. Mediul fizic și educațional al centrului ne-a cucerit. Calm, echilibru, firesc, bucurie, râsete de copii, comunicare, implicare, grijă pentru copil în ansamblul personalității sale. S-a potrivit perfect cu modul de a fi al Anei și cu așteptările noastre. Și acum, după un an de gradiniță, suntem la fel de mulțumiți. Pas cu pas, descoperim, alături de Ana, valențele educaționale nebănuite ale metodei Montessori și apreciem efortul CEML de a susține progresul și ritmul de dezvoltare al fiecărui copil.

mama Ana H.
mama Ana H.

Simt asa o liniste interioara si o bucurie greu de descris; mergem spre gradi si o aud cantand si razand, apoi, cand intram in vestiar ea foarte vesela merge responsabila la Horatiu la control, schimbam hainutele, cate o imbratisare stransa si apoi urca sus la clasa. Ii place! Pentru mine este foarte important faptul ca este un copil care are incredere in el, care daca nu e respectat, isi cere acest drept si respecta la randul lui, care spune ceea ce simte, care iubeste si simte ca e iubit!! Va multumesc!

Mama Eva A.
mama Eva A.
A Wake-up Story

Watch the video and learn how to protect your family from everyday hazards!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adcing elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit psum dolor sit amet. Aenean consectetur fringilla mi in mollis. Etiam eleifend sollicitudin dignissim.

ask a doctor
from the blog
More articles
  • 123, New Lenox Chicago, IL 60606
  • 1 (800) 345- 6789
  • info@yoursite.com