Ce spun părinții despre noi?

Transparența și participarea activă cu efecte vizibile în educația copilului noastru ne-au confirmat că am ales grădinița dorită. Când educatoarea ne-a spus că pentru ea primează dezvoltarea emoțională a copiilor,  a consolidat alegerea noastră. Toate acestea sunt susținute de dorința mare de a merge zi de zi la grădiniță chiar și în zilele în care lupte intense se produc în sufletul ei. Mulțumim Montessori Land pentru că vă implicați frumos în dezvoltarea copilului nostru.

mama Ana M.
mama Ana M.

Am descoperit CEML întâmplător, într-o plimbare de vară pe straduțe, cu fetițele mele. Am zis că merită să explorăm, dată fiind distanța foarte apropiată de casă. Mediul fizic și educațional al centrului ne-a cucerit. Calm, echilibru, firesc, bucurie, râsete de copii, comunicare, implicare, grijă pentru copil în ansamblul personalității sale. S-a potrivit perfect cu modul de a fi al Anei și cu așteptările noastre. Și acum, după un an de gradiniță, suntem la fel de mulțumiți. Pas cu pas, descoperim, alături de Ana, valențele educaționale nebănuite ale metodei Montessori și apreciem efortul CEML de a susține progresul și ritmul de dezvoltare al fiecărui copil.

mama Ana H.
mama Ana H.

Simt asa o liniste interioara si o bucurie greu de descris; mergem spre gradi si o aud cantand si razand, apoi, cand intram in vestiar ea foarte vesela merge responsabila la Horatiu la control, schimbam hainutele, cate o imbratisare stransa si apoi urca sus la clasa. Ii place! Pentru mine este foarte important faptul ca este un copil care are incredere in el, care daca nu e respectat, isi cere acest drept si respecta la randul lui, care spune ceea ce simte, care iubeste si simte ca e iubit!! Va multumesc!

Mama Eva A.
mama Eva A.

In peste 1,5 ani de cand merge la CEML, baietelul nostru a inflorit. Merge cu multa placere in fiecare zi si ne povesteste cu entuziasm cum se distreaza, cum lucreaza cu materialele si cum se joaca impreuna cu colegii sai. Cea mai importanta etapa in tot acest timp credem ca a fost cea de la inceput, cu cele mai multe provocari - perioada adaptarii. Insa totul a decurs mult mai usor decat ne asteptam, pentru ca s-a petrecut in ritmul micutului, fara presiunea separarii de parinti, fara presiunea timpului, cu empatie si multa rabdare din partea tuturor celor implicati. Ne bucuram mult ca am gasit acest loc minunat pentru cel mic, unde se distreaza, creste frumos, invata foarte multe si socializeaza. Pe langa acestea, este foarte important pentru noi sa il stim intr-un loc unde oameni pe care ii indrageste il respecta si ii asculta ritmul individual de dezvoltare.

mama si tatal Sebastian M.
mama si tatal Sebastian M.

Montessori Land este locul ideal pentru copilul nostru, acel loc in care se imbina perfect disciplina cu independenta si creativitatea practica. Sistemul este minunat iar implementarea se face in conditii de top gratie personalului fantastic. Un alt aspect care pentru noi a contat foarte mult este meniul sanatos si gustos. Noi ne-am alaturat CML de cateva luni si as vrea sa precizez ca echipa Montessori Land a fost de un real ajutor in perioada de acomodare, tratand situatia cu tact si rabdare si avand sfaturi foarte utile pentru noi parintii.

mama Aron G.
mama Aron G.Bucuresti

Montessori Land este un loc plin de iubire, caldura si respect, face parte din familia noastra! In doi ani, de cand merge fetita mea acolo, evolutia ei este minunata, am un copil independent, care stie sa ia decizii bune pentru ea, are incredere in ea si toate astea la doar 4 ani! Fara echipa de la grădinița nu am fi reusit! Ne-au ajutat cand am avut probleme, cand nu am stiut cum sa abordam o situatie, ne-au fost alaturi mereu. Cel mai important este ca fac foarte multe activitati in care parintii sunt implicati, activitati sociale ( fetita mea este foarte darnica cu cei din jur datorita proiectelor in care am fost implicati), activitati care ne fac sa retraim si noi copilaria! Va multumim si va dorim succes, faceti o treaba excelenta!!!

mama Maria D.